Helgens meny

 

Måste få skryta lite med maten under helgens kurs. Dels hade jag lagt ner en del tid på det och dessutom var en stor del egenproducerat!

I fredags blev det potatis och dillkött av eget lammkött. Min snälla mamma hade dock förberett dillköttet som tar sin lilla tid. Det var väldigt uppskattat och jättegott! Till det hade vi egna morötter och egen sallad (blandad sallad, spenat, rucola och späda rödbetsblad). Till efterrätt blev det hemgjord blåbärspaj. (Man får tacka allt regn i sommar – det finns vissa fördelar och det är fina bär t.ex!)
DSC_8602DSC_8616På lördagen åt vi lunch på Nut House, och till middag blev det bulgursallad med kyckling. Hade ugnsbakat rödbetor med honung och blandade det med bulgur (som jag kokar med buljong), fetaost och egna ärter. Till efterrätt en liten våffla med jordgubbar och vildhallon. DSC_8605DSC_8607Lunch på söndag blev kirskålspaj (plockade och fryste in i våras). Eftersom jag hade glömt att köpa småkakor eller liknande till kaffet letade jag upp en bit citronkladdkaka ur frysen (bakad av Torbjörns mamma). Den är så sjukt god! Om inte hästverksamheten rullar på får jag starta café eller restaurang istället.
Tips: kom inte hit på ridkurs om du går på diet, för då är det här inget för dig… 😉
DSC_8618DSC_8608

Etiketter:

Inga svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*