Fin onsdag

Det har på det stora hela varit en fin onsdag. Lite svajigt väder, man tror att det ska börja regna, och sedan strålar solen igen. Det är lite knepigt den här tiden på året med täcke på / av ??

Idag har vi ridit ut de flesta hästarna. Anea behövde en skritt-dag efter träningen igår. Harry har gått flera lektioner i rad nu (det tar sig) så han behövde lite miljöombyte. Caramelle ska tävla på fredag men jag red ändå bara ut idag för att hålla motivationen uppe. Iffi fick skritta ut och sedan jogga lite i ridhuset. Fantasi fick en uteritt med Linde.

Har hunnit med tre privatlektioner idag också. Hade superflyt och ett bra tempo, för tanken var att åka in till stan men det blev inställt så då fick jag gräsmattan klippt istället. Jag hinner ett varv runt och sedan måste jag börja om igen (det tar mig ca en vecka att klippa hela…). Egentligen borde jag ha fakturerat klart men jag gör det imorgon, det första jag gör! Så ni som saknar (?) en faktura – jag har inte hunnit! Läs: jag har prioriterat ute-sysslor istället…
11064795_10153960900963636_3780817617144258532_nNästan som kompisar! 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*