Idag har det gått i ett

I morse när jag vaknade var jag stressad på en gång, för jag hade planlagt den här dagen typ minut för minut. Stressen lade sig dock, och dagen flöt på bra och exakt enligt planeringen! Tur det, för det fanns inte stora marginaler.

Började morgonen med en ridtur på en inackordering. Därefter hade jag ett drop in-pass 9-10 som flöt på bra – hästarna såg fina ut. 10.00 lastade jag Anea för att åka och träna (hade lite hjälp att borsta då förstås). Idag blev det träning över lunchen hos Nina. Egentligen mer en ”avstämning” av formen och lite krumelurer. Det var ju ett tag sedan sist. Anea kändes i alla fall fin och rörlig idag. Blev en snabb lunch i stallet när vi kom hem, för sedan var det dags att trimma Caramelle lite inför morgondagen.

Idag kändes hon fin! Tyckte traven flöt på riktigt bra. Hoppas det håller i sig nu…

Efter ridturen klämde jag faktiskt in en liten fika (!) – det händer nästan aldrig, men vi har haft en praktikant här i tre veckor och det var sista dagen så det kändes som en bra grej. Och för att fylla på med kaffe och socker (som alla vet är grymt bra att ladda med…) inför att döma tävling på Lotteräng.

Så mellan 16-18 har jag dömt LA4 på Lotteräng. Dock en kort klass med endast 17 starter, så det var alldeles lagom för att faktiskt hinna med en trevlig middag hemma med en vän efteråt. Med andra ord – en produktiv dag med bra flyt! Sådant gillas.
10999691_10155546586610497_6596141844157243494_n
                                        Prisutdelning idag. Foto: Amanda Fog

Etiketter:

Inga svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*